El nou projecte de la Fundació Bonanit per donar atenció a famílies amb menys recursos i persones vulnerables comptarà amb el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

Un nou programa complementarà l’atenció a les persones sense sostre que presta aquesta entitat filantròpica i permetrà que les persones desvalgudes puguin tenir aixopluc també durant les hores del dia, sobretot durant els mesos d’hivern.

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha acordat col·laborar en el nou projecte de Bonanit amb un import de 10.000 euros.

El nou programa comptarà amb la col·laboració d’altres entitats, com Càritas i la Fundació Sant Egidi, que també tenen cura d’aquestes persones.

L’acord de col·laboració s’ha signat a Tarragona entre els patrons de la nostra entitat Antoni Huber i Josep Ramon Correal, i Anna Buqueras, gestora de Banca d’Institucions CaixaBank per part de la Fundació “la Caixa”.

Amb aquesta nova actuació, les persones sense sostre ateses els vespres per Bonanit, també podran gaudir d’un espai on descansar en un entorn que ja els és conegut i on se’ls donarà sopar després de les activitats de lleure que es facin en aquest àmbit.